Головна ялинка України засяє новорічними вогнями на Миколая (програма заходів)

Головна ялинка України засяє новорічними вогнями на Миколая (програма заходів)
Головна ялинка на Софійській площі в центрі Києва

Свято наближається

19-го грудня на Софійській площі відбудеться засвічення новорічної ялинки та офіційне відкриття фестивалю «НеоРік 2018 на Софії».  Святкування розпочнеться о 18 годині і триватиме до 22 години, святкові вогні засяють о 19 годині. Киян вітатиме мер столиці Віталій Кличко. А у великій концертній програмі візьмуть участь: Pianoбой Дмитрий Шуров, Kyiv Fantastic Orchestra - Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України, гурти і виконавці  Illaria,  Анна-Марія,  DSIDE BAND,  Анастасія Багінська,  D.side Dance Studio.

Нагадаємо, що святкові розваги у столиці вже почалися «Льодовиковим періодом» на Співочому полі і продовжуватимуться до 30 січня 2018 року. Діє парк зимових розваг зі сніговими горами, новорічний зоопарк, сферичний кінотеатр, льодовий каток. Можна покататися на сноутюбах або собачих упряжках.

У парку ім. Т.Шевченка святкування триватимуть до 14 січня 2018 року. Батьки і діти можуть прийти на «Новорічні пригоди в крижаному царстві» - конкурси та квести з Дідом Морозом. Розваги безкоштовні.

З 16 січня у Маріїнському парку відкрито Містечко Санти, яке працюватиме до 14 січня. Тут можна зустрітися з Санта Клаусом і його помічниками і розважитися безкоштовно.

19 грудня о 18.00 на Софійській площі свято запалення вогнів на новорічній ялинці. Тут також відкриється Різдвяне містечко, яке працюватиме до  14 січня 2018 року. Місце його дислокації: Софійська, Михайлівська площа, Володимирський проїзд (від Михайлівської площі перехрестя з вулицею А. Тарасової).

На Контрактовій площі встановлюють Льодовий каток. Він працюватиме з 19 грудня по 16 січня.

Фестиваль «Carol-fest» проведуть з 23 грудня  по  14 січня у  Хрещатому парку  біля арки Дружби народів. Відбудеться новорічне DJ-базар і Всеукраїнська коляда (місце співів - Міський сад, недалеко від Літньої естради).

На 23-24 грудня заплановані »Передріздвяні співи» на Софійській площі з 18.00 до 22.00. Відбудеться великий концерт.

«Казки старого Подолу»  розповідатимуть з 26 груденя до 9 січня на Контрактовій площі у сквері  гетьмана Петра Сагайдачного. Працюватиме парк казкових скульптур, а також встановлять ігрові майданчики та атракціони. Функціонувати тематична ярмарок.

Новий рік зустрічатимемо на Софійській площі. Розваги стартують 30 грудня з 18.00 до 23.00 відбудеться концерт за участю музичних колективів різних жанрів.

Новорічна ніч на Софійській площі, 31 грудня, з 21.00 до 00.00 - святковий концерт класичної та сучасної музики. 1 січня 2018 рокуноворічні гуляння розпочнуться о 18.00, а концерт триватиме до 22.00.

Нагадаємо, що головна калинка країни довго їхали на Софійську площу. На шляху  до столиці новорічну красуню зупиняли снігопади та протести у центрі Києва.

Додамо, що вартість головної новорічної ялинки України, встановленої в Києві, разом з доставкою складе близько 86 тис. гривень. 

Декор ялинки і Софійській площі обійдеться в 2,7 млн грн. Прикрасять її приблизно тисячею іграшок і 3,6 км гірлянд, а також ліхтариками різної довжини: від 40 до 140 см.

Також, раніше «Главком» повідомляв, що кияни обурені головною ялинкою країни.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: