Під час ліквідації пожежі на Оболоні постраждав чоловік (фото)

Під час ліквідації пожежі на Оболоні постраждав чоловік (фото)
Горіло сміття з розповсюдженням вогню на будівельний вагончик
Фото: ДСНС

Чоловік отримав опіки, коли намагався самостійно загасити пожежу

Сьогодні, 8 січня, сталася пожежа на проспекті Степана Бандери, 20А в Оболонському районі столиці. Повідомлення про загорання надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 14:19.

По прибуттю на місце події перших пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що горить сміття з розповсюдженням вогню на будівельний вагончик. Про це інформує пресслужба столичного управління ДСНС.

О 14:34 займання було локалізовано, а о 14:42 – ліквідовано.

У результаті пожежі чоловік 1967 року народження отримав незначні опіки верхніх кінцівок та лобної частини голови. За словами потерпілого, він намагався самостійно загасити пожежу.

На місці події працювало 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 23 чоловіки особового складу ДСНС.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Як повідомлялося, 8 січня сталася пожежа у приватному гаражі на вул. Черкаській, 11 в Шевченківському районі столиці. Під час пожежі вогнеборці врятували чоловіка та передали бригаді швидкої медичної допомоги. Медики госпіталізували потерпілого до найближчої лікарні з підозрою на отруєння продуктами горіння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: