Під Києвом серійних крадіїв зловили «на гарячому»

Під Києвом серійних крадіїв зловили «на гарячому»
Зловмисники викрали шини та вартісне обладнання
Фото: Нацполіція

Зловмисники ґрунтовно підозрюються у скоєнні 17 фактів крадіжок

У селищі Глеваха зловмисники проникли до приміщення шиномонтажу шляхом пошкодження замка, звідки викрали вартісне обладнання та автомобільні шини. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Затримали молодиків на місці скоєння чергового злочину оперативники карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Васильківського відділу поліції.

Зловмисниками виявилися двоє жителів Васильківщини, віком 27 та 30  років, які вже були засуджені за скоєння аналогічних злочинів

Наразі зловмисники ґрунтовно підозрюються у скоєнні 17 фактів крадіжок.

Щоб довести їхню причетність до скоєння низки крадіжок, працівники поліції провели ряд слідчих дій, призначені відповідні експертизи. Також провели 7 санкціонованих обшуків за місцем їхнього проживання, де виявили та вилучили речові докази – викрадене майно.  

За всіма виявленими фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліція звернулась з клопотанням до суду про обрання для них міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Однак, одному з фігурантів суд обрав  домашній арешт, а іншого – відпустили із залу суду.

Наразі працівники поліції продовжують роботу щодо  встановлення та затримання їхніх поплічників. Перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших злочинів на території району та області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: