Поліція нарахувала 20 тисяч учасників хресного ходу московської церкви

Поліція нарахувала 20 тисяч учасників хресного ходу московської церкви
Молебень УПЦ МП на Володимирській гірці
Фото: Главком

На телеканалі «Інтер» заявили про 200-250 тисяч учасників хресного ходу

За підрахунками правоохоронних органів, сьогодні, 27 липня, у хресному ході Української православної церкви московського патріархату до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України взяли участь до 20 тисяч громадян.

Про це під час брифінгу заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

«За нашими підрахунками, до 20 тисяч громадян брали участь. Я підкреслюю, що не було у нас якихось ексцесів, значних порушень правопорядку», - повідомив він.

Слід зазначити, що при цьому під час трансляції хресного ходу на телеканалі «Інтер» заявили про 200-250 тисяч учасників заходу.

Нагадаємо, у зв'язку з хресними ходами 27 і 28 липня у Києві передбачено обмеження руху всіх видів транспортних засобів. Через це центр Києва паралізували затори.

На Хрещатику прохід пішоходам огородили парканом. Поліцейські обшукують людей, які проходять огорожу, ручним металошукачем і перевіряють вміст сумок.

27 і 28 липня правоохоронці та рятувальники працюють у посиленому режимі. Вулиці патрулюють групи фахівців вибухотехнічної служби, кінологів та слідчо-оперативні групи.

27 липня за порядком у столиці стежать близько 5 тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: