Щодоби у Києві аварійні бригади виявляють понад 40 пошкоджень теплотрас

Щодоби у Києві аварійні бригади виявляють понад 40 пошкоджень теплотрас
Аварійні бригади працюють позмінно 

Більша частина ремонтних робіт першої черги гідравлічних випробувань завершена

Фахівці комунального підприємства «Київтеплоенерго» проводять ремонт мереж, де були виявлені пошкодження під час гідравлічних випробувань. Зазначається, що травневі зливи не завадили цьому.

Як повідомляє пресслужба Київтеплоенерго, усі 32 аварійні бригади працюють позмінно 24/7.

«В середньому вони усувають більше 40 експлуатаційних та «гідравлічних» пошкоджень щодоби. Завчасно виявити пошкодження — означає уникнути або мінімізувати час вимкнення опалення та гарячої води в квартирах киян взимку», - йдеться в повідомленні.

Більша частина ремонтних робіт першої черги випробувань на Лісовому і Мінському масивах, Троєщині, Воскресенці, Виноградарі, Оболоні, Відрадному вже завершена. «Виявили 164 пошкодження, з них усунули більше 50%. Завершення першої черги гідравлічних випробувань тепломереж в Києві очікується 25 травня», - поінформули у Київтеплоенерго.

Адреси будинків, де тимчасово відсутнє гаряче водопостачання через першу та другу черги гідравлічних випробувань, можна дізнатися за посиланням https://cutt.ly/0yRL5hT.

Цього року гідравлічні випробування тепломереж в Києві розпочалися пізніше, ніж зазвичай. Після послаблення обмежувальних заходів у столиці 12 травня випробування розпочалися на малих котельнях та ТЕЦ-6, які обслуговують Троєщину, Лісовий масив, Воскресенку, Оболонь, Мінський масив, Виноградар та Відрадний. Завершення першої черги випробувань очікується 25 травня.

19 травня у Києві розпочалася друга черга гідравлічних випробувань тепломережНа міцність випробовуватимуть мережі частини Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва. Загалом близько 10% житлових будинків (1300) столиці. Це клієнти, що отримують теплову енергію від ТЕЦ-5.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: