Спалах коронавірусу у студентському гуртожитку під Києвом: виявлено 13 випадків Covid-19

Спалах коронавірусу у студентському гуртожитку під Києвом: виявлено 13 випадків Covid-19
Медики протестували мешканців гуртожитку на коронавірус

Очікуються результати тестування ще 84 мешканців гуртожитку

На коронавірус протестували усіх студентів гуртожитку у Петропавлівській Борщагівці, де було зафіксовано спалах інфекції. Про це повідомив т. в. о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Станом на цей момент 70 осіб вже протестовано ПЛР-тестами. З них лабораторно підтверджено 13 осіб, що захворіли. Ще у 84 також взято тести, результати у зв’язку з певною технологією будуть сьогодні-завтра», - розповів він.

Володін повідомив, що гуртожиток розрахований на 512 осіб, проте на час карантину в ньому лишилися 154 мешканці. Більшість із них - іноземні студенти.

«У нас 4 гуртожитки, у яких були підтверджені випадки. У двох з них було по одній людині, решту мешканців було протестовано, і було підтверджено, що вони здорові. У двох інших гуртожитках є масовіше захворювання», - додав посадовець.

ВІн пояснив, що інший гуртожиток, де зафіксовано спалах коронавірусу, розташований у Гостомелі. Сам гуртожиток приватний, і проживають в ньому колишні військовики.

«На сьогодні на ранок на ШВЛ у нас немає жодної людини. У нас всього підтверджених випадків 643. На цей момент на стаціонарному лікуванні перебувають 123 особи, решта – на самоізоляції», - прозвітував Володін.

Нагадаємо, у гуртожитку під Києвом в селі Петропавлівська Борщагівка на вул. Оксамитова, 18-А зафіксували спалах коронавірусу.

Також спалах коронавірусу зафіксували у Вишневому 21 квітня. Тоді було відомо, в гуртожитку виявили 37 осіб з коронавірусом, в тому числі й двох дітей. 

Станом на ранок 23 квітня було підтверджено випадки коронавірусної хвороби (Covid-19) у 78 мешканців гуртожитку у м. Вишневе, з них діти до 17 років – 16.

Станом на ранок 29 квітня, у Київській області зафіксовано 643 випадки захворювання на коронавірус (збільшення на 39 порівняно з попередньою добою).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: