Ще в одному гуртожитку під Києвом спалах коронавірусу

Ще в одному гуртожитку під Києвом спалах коронавірусу
Біля гуртожитку встановлено карантинну зону та санітарний пост, чергує поліція
Фото: Павло Кривобок, Facebook

У гуртожитку для літніх людей від Covid-19 померла одна людина

У селі Зазим’я Броварського району Київщини в гуртожитку для літніх людей зафіксовано спалах коронавірусу.

За допомогою експрестесту Covid-19 зафіксовано в 13 осіб, одна з них померла (наявність в неї коронавірусу підтверджено лабораторним дослідженням).

Про це повідомляється на сторінці «Вісник Придесення» у Facebook.

«Результати лабораторних досліджень всіх жителів гуртожитку (в т.ч. решти дванадцяти осіб) повинні бути в четвер. Також в гуртожитку ще померла одна людина, але поки невідомо, чи вона була хвора на коронавірус», - йдеться в повідомленні.

Навколо гуртожитку встановлено карантинну зону та санітарний пост, чергує поліція.

В середу буде нове розпорядження сільського голови щодо посилення карантину в ОТГ.

Зазначимо, що експрестести не дають точних результатів. Їхні дані часто є помилковими. Діагноз встановлюють за допомогою лабораторного тесту на полімеразну ланцюгову реакцію (ПЛР). 

Як повідомлялося, за офіційними даними, оприлюдненими мером міста Бровари, у Зазим'ї, станом на 28 квітня, було підтверджено два випадки Covid-19.

Нагадаємо, у гуртожитку під Києвом в селі Петропавлівська Борщагівка на вул. Оксамитова, 18-А зафіксували спалах коронавірусу.

Також спалах коронавірусу зафіксували у Вишневому 21 квітня. Тоді було відомо, в гуртожитку виявили 37 осіб з коронавірусом, в тому числі й двох дітей. 

Станом на ранок 23 квітня було підтверджено випадки коронавірусної хвороби (Covid-19) у 78 мешканців гуртожитку у м. Вишневе, з них діти до 17 років – 16.

Станом на ранок 29 квітня, у Києві підтверджено 1341 випадок Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 43 особи. 

У Київській області зафіксовано 643 випадки захворювання на коронавірус(збільшення на 39 порівняно з попередньою добою).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: