Столичні поліцейські затримали чоловіка, що шукав «закладки» з наркотиками

Столичні поліцейські затримали чоловіка, що шукав «закладки» з наркотиками
У чоловіка виявили шість пакетиків із сухою подрібненою речовиною зеленого кольору
Фото: Нацполіція

Молодик придбав наркотичні засоби через інтернет та шукав «закладки», згідно з надісланими інструкціями

Під час патрулювання на вулиці Богатирській в Оболонському районі столиці увагу правоохоронців привернув чоловік, який поводився підозріло. Після спостереження за молодиком поліцейські побачили, як він відкопував у землі згортки.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції для належного документування події. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці провели поверхневу перевірку підозрюваного, у ході якої виявили шість пакетиків із сухою подрібненою речовиною зеленого кольору. Правопорушник розповів, що придбав наркотичні засоби через інтернет та шукав «закладки», згідно з надісланими інструкціями.

Пакунки з наркотичними засобами вилучили та направили на відповідну експертизу, за результатами якої встановлено, що це - канабіс.

За словами зловмисника, він придбав наркозілля для власного вживання.

Поліцейські оголосили 30-річному чоловіку підозру у злочині.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: