У Києві проведено обробку гуртожитку, де проживав заражений коронавірусом хлопець (фото)

У Києві проведено обробку гуртожитку, де проживав заражений коронавірусом хлопець (фото)
Санітарну обробку провели працівники відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС
Фото: ДСНС

Попереджувальні заходи щодо недопущення розповсюдження інфекційних захворювань у цьому гуртожитку вже проводилися 14 березня

У Києві рятувальники провели санітарну обробку в приміщеннях гуртожитку музичної академії на вул. Дашавській у Солом'янському районі столиці, де проживав чоловік, у нього підтверджено коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

«З метою недопущення розповсюдження інфекційних захворювань працівники відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м. Києві спільно з відділенням Київської аварійно-рятувальної служби КМДА провели санітарну обробку у приміщеннях гуртожитку музичної академії на вул. Дашавській, що у Солом'янському районі столиці», - йдеться в повідомленні.

«Заходи проводились у зв'язку з проживанням у даному гуртожитку чоловіка 2001 року народження, який в період з 5 по 10 березня був у контакті з родичами померлої від коронавірусу громадянки в м. Радомишль. Нагадаємо, що попереджувальні заходи щодо недопущення розповсюдження інфекційних захворювань в цьому гуртожитку вже проводилися 14 березня», - розповіли рятувальники.

13 березня чоловіка було доставлено до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на коронавірус. Наразі пацієнт перебуває в інфекційному відділенні лікарні вже з підтвердженим напередодні діагнозом коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, наразі в Україні відомо про сім випадків зараження коронавірусом, один із них летальний – 13 березня від коронавірусу померла 71-річна пацієнтка з Радомишля на Житомирщині.

Ще два випадки захворювання зафіксовано у Києві.

Один із хворих - молодий київський студент, який контактував із хворою жінкою, що померла від коронавірусу на Житомирщині. Хлопець відвідував її з онукою жінки. Він зараз перебуває на лікуванні в Олександрівській лікарні столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: