У Києві судять ділків, які збували сильнодіючі препарати через Facebook

У Києві судять ділків, які збували сильнодіючі препарати через Facebook

За два роки зловмисники отримали незаконний прибуток у сумі понад 2 млн гривень

Київською місцевою прокуратурою №7 скеровано до суду обвинувальний акт відносно учасників злочинної групи, які займалися виготовленням та збутом сильнодіючих лікарських засобів на території міста Києва та Київської області. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

З 2017-го по грудень 2018 року троє зловмисників за допомогою спеціального обладнання виготовляли та в подальшому через сторінку, створену в соціальній мережі Facebook, розповсюджували продукцію, яка у своєму складі містила сильнодіючі лікарські засоби «метандієнон» та «нандролон», що відносяться до групи анаболічних стероїдів.

Згідно з матеріалами слідства, за вказаний період зловмисники отримали незаконний прибуток у сумі понад 2 млн гривень.

На даний час обвинувальний акт за обвинуваченням вказаних осіб у вчиненні злочину, передбаченому ч.4 ст.321 КК України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту та збут сильнодіючих лікарських засобів, без спеціального на те дозволу, вчинені організованою групою, якщо предметом таких дій були сильнодіючі лікарські засоби в особливо великих розмірах), скеровано до Подільського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Київщині судитимуть чоловіка, який продавав через інтернет неіснуючі товари.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: