Усі інтернати Києва закриті на вхід і вихід

Усі інтернати Києва закриті на вхід і вихід

Наразі жодної підозри на коронавірус в інтернатах немає

У зв’язку із загрозою поширення коронавірусної інфекції (COVID-19) вісім інтернатних установ Києва повністю закриті для відвідувачів. Про це повідомила заступниця голови Київської міської держадміністрації Марина Хонда.

«Через загрозу поширення епідемії ми прийняли рішення максимально обмежити контакти вразливих категорій населення. Для цього усі інтернатні установи міста закриті на вхід і вихід. Також на території інтернатів не допускаються відвідувачі. Працівники, які живуть за межами Києва, тимчасово проживають на території інтернатів, або працюють вахтовим методом», – зазначила Хонда.

Вона також додала, що наразі жодної підозри на коронавірус в інтернатах немає. При цьому, 11 людей захворіли гострою респіраторно-вірусною інфекцією у Київському психоневрологічному інтернаті, та 2 особи – у Дарницькому дитячому будинку-інтернаті.

Усього у Києві працює 8 інтернатних установ, із них 2 дитячі, 2 пансіонати для літніх людей та 4 психоневрологічні інтернати. У них проживає 2378 осіб. Працівники закладів здійснюють постійний контроль епідемічної ситуації.

Нагадаємо, за даними МОЗ, станом на вечір 22 березня у Києві підтверджено 29 випадків інфікування COVID-19. За добу виявлено 20 нових випадків.

23 березня мер Києва Віталій Кличко повідомив про 24 випадки захворювання на коронавірус у столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: