ЗМІ: Дівчинка, яка загинула під колесами Hummer, була громадянкою РФ

ЗМІ: Дівчинка, яка загинула під колесами Hummer, була громадянкою РФ
Мама загиблої в ДТП дівчинки на місці аварії
Фото: Інформатор

Джерела у правоохоронних органах розповіли про громадянство загиблої у ДТП дитини

Дівчинка, яка 24 липня загинула під колесами автомобіля Hummer на бульварі Лесі Українки у Києві, була громадянкою Росії.

Про це ТСН.ua повідомили джерела у правоохоронних органах.

Нагадаємо, водій автомобіля Hummer збив неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди.

Проте водія вдалося затримати. Під час затримання хлопець пручався і кричав, що з ним поводяться несправедливо. За словами поліції, перших ознак алкогольного сп'яніння у водія немає.

Водієм Hummer виявився колишній боксер, а нині директор, власник та інвестор фірми Fit & Sweet Кирило Островський, 1995 року народження.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Наразі винуватця трагедії затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію його дій за ст. 135 КК України (залишення у небезпеці). Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також, що відомо про водія-вбивцю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: