Смертельна ДТП на Печерську: водію Hummer світить 8 років тюрми

Смертельна ДТП на Печерську: водію Hummer світить 8 років тюрми
Водій Hummer Кирило Островський, який на автомобілі на смерть збив дитину
Фото: Інформатор

Вирішується питання щодо обрання водієві міри запобіжного заходу

За фактом ДТП на бульварі Лесі Українки, під час якої водій Hummer збив на смерть дитину, поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Винуватця автопригоди затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8-ми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На даний час правоохоронці ретельно вивчають камери відеоспостереження з місця ДТП, спілкуються з очевидцями з метою об'єктивного розслідування аварії. Крім того, у рамках кримінального провадження призначено низку експертиз для встановлення механізму дорожньо-транспортної пригоди.


31_01.

Нагадаємо, водій автомобіля Hummer збив неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди.

Проте водія вдалося затримати. Під час затримання хлопець пручався і кричав, що з ним поводяться несправедливо. За словами поліції, перших ознак алкогольного сп'яніння у водія немає.

Водієм Hummer виявився колишній боксер, а нині директор, власник та інвестор фірми Fit & Sweet Кирило Островський, 1995 року народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: