ЗСУ на Київщині можуть вийти на кордон з Білоруссю за два дні – Арестович

ЗСУ на Київщині можуть вийти на кордон з Білоруссю за два дні – Арестович
фото: Міноборони

Противник вийшов з Чорнобильської АЕС, а в напрямку Броварів відступив у Сумську область

Збройні сили України можуть взяти під контроль північ Київської області і вийти на кордон з Білоруссю протягом двох днів. Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексія Арестовича на телемарафоні.

У Броварському напрямку противник відступив вже в Сумську область. «У них була задумка залишити певні сили, щоб стримувати наші війська біля Києва і не давати перекидати їх на допомогу нашим війська в інші райони, перш за все на сході. Але і це не вийшло, тому що відступ - це складний період військових дій. Вони просто не втримали ситуацію і посипалися з урахуванням проблем з тиловим забезпеченням», - зазначив він.

За його словами, противник вийшов з Чорнобильської АЕС, а в напрямку Броварів відступив у Сумську область. «Я думаю, що наші війська ще сьогодні-завтра пройдуть туди (на північ, - ред.) і можна буде говорити, що буде звільнена територія Київської області до білоруського кордону», - додав Арестович.

Нагадаємо, Російська Федерації залучатиме у війні проти України все більше військових строкової служби, вважає радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

Напередодні російські окупанти залишили весь Броварський район

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: