Геотермальна електростанція в Мексиці знайшла спосіб підвищити свою ефективність

Геотермальна електростанція в Мексиці знайшла спосіб підвищити свою ефективність

Геотермальна електростанція Domo-de-San-Pedro підвищить ефективність завдяки цифровому моніторингу

Цифровий моніторинг дозволить збільшити інтервали між необхідними техоглядами і поліпшити роботу електростанції загалом

У Мексиці геотермальна електростанція Domo-de-San-Pedro потужністю 27 МВт максимально підвищить ефективність завдяки цифровому контролю і моніторингу. Цифрову технологію MHPS-Tomoni впровадить японська Mitsubishi Hitachi Power Systems, яка володіє розташованою на півдні штату Наяріт станцією, передає ruscable.

«Продуктивність геотермальних електростанцій має тенденцію погіршуватися з плином часу у зв'язку з впливом газу і рідинних домішок, причому цей процес протікає у кожній з електростанцій індивідуально і складно прогнозується, - зазначив генеральний директор електростанції Domo-de-San-Pedro Хосе Мануель Лізі Кастро. - За допомогою нового рішення можна буде відстежувати ключові показники об'єкта у режимі реального часу і виконувати прогностичне технічне обслуговування, своєчасно попереджаючи можливі збої».

Розроблені для теплових електростанцій програми MHPS-Tomoni будуть надавати щоденну діагностичну інформацію про стан та експлуатаційні характеристики геотермальної електростанції. Очікується, що це дозволить збільшити інтервали між необхідними техоглядами і поліпшити роботу електростанції загалом.

Електростанція Domo-de-San-Pedro - це перша приватна геотермальна електростанція в Мексиці, яка була побудована компанією MHPS у 2016 році.

Нагадаємо, в Іспанії почала працювати мікрогідравлічна електростанція, безпечна для риб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: