Volvo Group відкрила першу лабораторію по випробуванню водневих паливних систем

Volvo Group відкрила першу лабораторію по випробуванню водневих паливних систем

Керівник відділу стійкої енергетики Volvo Construction Equipment Тоні Хагельберг

 

Фото: h2-view.com

Особлива увага буде приділятися водневим паливним елементам для важких вантажівок та будівельної техніки

Volvo Group відкрила свою першу спеціалізовану лабораторію для випробувань водневих паливних елементів в Технічному центрі Volvo Construction Equipment в місті Ескільстуна, Швеція, – повідомляє H2 View.

Volvo Group поставила собі за мету до 2040 року повністю позбутися від викопного вуглецевого палива. Компанія оголосила, що в інноваційній лабораторії будуть проходити випробування водневі технології в різних областях застосування, але при цьому особлива увага буде приділятися водневим паливним системам для важкого вантажного транспорту та будівельної техніки.

«Технологія паливних елементів – це ключовий фактор, що забезпечує стійкі рішення для важких машин. Водень можна робити різними способами. Дослідження і розробки, що проводяться у випробувальній лабораторії, будуть присвячені не тільки створенню рішень для транспорту. Ми будемо вивчати, як виробляється сам водень, і будемо прагнути до так званого «зеленого» водню, виробленого за допомогою поновлюваних джерел енергії», – сказав керівник відділу стійкої енергетики Volvo Construction Equipment Тоні Хагельберг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: