Керівник штабу Гриценка божиться, що не бачив там ані Балоги, ані Мостової

 Керівник штабу Гриценка божиться, що не бачив там ані Балоги, ані Мостової

За словами Чумака, чи був Балога у штабі Гриценка раніше – не знає.Також він наголошує, що у передвиборчому штабі нема і дружини Гриценка, відомої політичної журналістки Юлії Мостової.

Віктор Чумак очолив передвиборчий штаб кандидата у президенти Гриценка

Голова громадського руху «Хвиля», народний депутат і голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, протягом останніх двох місяців Балоги не бачив. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Чумака, чи був Балога у штабі Гриценка раніше – не знає. «Але я не бачив його у штабі і він жодного разу не згадувався у наших розмовах», - стверджує політик.

Також Чумак наголошує, що у передвиборчому штабі нема і дружини Гриценка, відомої політичної журналістки Юлії Мостової.

«Напевно, вона грає роль розумної дружини, яка може дати слушну пораду. Про це краще запитати Анатолія Степановича, бо я ж не присутній при їхніх домашніх сніданках і вечерях», - зазначив голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко — український політик і військовий діяч, міністр оборони України (2005–2007), народний депутат України VI і VII скликань, голова «Громадянської позиції».

Верховна Рада призначила президентські вибори на 31 березня 2019 року.

10 грудня Анатолій Гриценко разом з Віктором Чумаком оголосили про об’єднання зусиль на президентських, парламентських та місцевих виборах

У БПП вважають Гриценка «серйозним ризиком для держави».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: