У Гриценка жаліються, що його викинули з телевізора

У Гриценка жаліються, що його викинули з телевізора
Нардеп Чумак зазначає, що не перший день у виборчих кампаніях, проте вперше його протягом вже двох місяців не пускають на жоден телеканал.

На думку Віктора Чумака, ближче до виборів закривати повністю ефір для Гриценка вже не зможуть

Голова громадського руху «Хвиля», голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка, народний депутат Віктор Чумак вважає, що Гриценка не пускають на телебачення. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

Нардеп Чумак зазначає, що не перший день у виборчих кампаніях, проте вперше його протягом вже двох місяців не пускають на жоден телеканал.

«Ні я, ні Анатолій Степанович не платили за жоден ефір – ми цікаві для глядача, і це чудово розуміють телеканали, рейтинги яких ми підіймаємо. Але тепер ми попали в реальний «стоп-лист», нас фактично заборонили на всіх центральних каналах. По собі я точно знаю, що зроблено за указкою Банкової, а щодо Гриценка – будемо з'ясовувати», - говорить Віктор Чумак.

Але, на думку Чумака, ближче до виборів закривати повністю телеефір для Гриценка буде неможливо. «Це буде дуже помітно для суспільства і для зовнішніх партнерів. Але ми зараз опрацьовуємо варіанти роботи під блокадою і те, якими засобами будемо доносити меседжі до людей. Точно будемо робити якісь альтернативні канали інформування – інтернет, газети, «одна бабця сказала», - пояснює голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка.  

Нагадаємо, Анатолій Гриценко — український політик і військовий діяч, міністр оборони України (2005–2007), народний депутат України VI і VII скликань, голова «Громадянської позиції».

Верховна Рада призначила президентські вибори на 31 березня 2019 року.

10 грудня Анатолій Гриценко разом з Віктором Чумаком оголосили про об’єднання зусиль на президентських, парламентських та місцевих виборах

У БПП вважають Гриценка «серйозним ризиком для держави».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: