Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Вибори-2019: об'єднання - єдиний шлях для України

Віктор Чумак та Анатолій Гриценко

Ми запрошуємо утворити єдину платформу і спільно перемагати на виборах Вакарчука, Садового, Безсмертного, Катеринчука, Томенка, партію «Сила людей»

Разом з Віктор Чумак оголосили сьогодні про об’єднання наших зусиль на президентських, парламентських та місцевих виборах

У нас спільні цінності, спільне усвідомлення прірви, над якою зависла Україна, і спільне бачення шляхів зміцнення нашої країни і добробуту наших громадян.

Я дякую Віктору Чумаку і його партії «Хвиля» за те, що тепер із «Громадянською позицією» ми єдина команда! Віктор Чумак призначений начальником виборчого штабу, і під його керівництвом наша спільна робота з підготовки до виборів уже розпочалася.

Ми запрошуємо утворити єдину платформу і спільно перемагати на виборах Святослава Вакарчука, Андрія Садового, Романа Безсмертного, Миколу Катеринчука, Миколу Томенка, партію «Сила людей», усіх небайдужих і чесних людей. Разом ми переможемо!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: