У Гриценка назвали мінімальний бюджет його кампанії

У Гриценка назвали мінімальний бюджет його кампанії
«Бюджет кампанії залежить від того, яка стратегія буде затверджена. Якщо серйозно вкладатись у рекламу та медіа – це один бюджет, якщо менше – інший. Ми ухвалимо рішення, виходячи з ресурсів», - зазначив голова передвиборчого штабу

Глава штабу порахував, що мінімальний бюджет кампанії Гриценка становитиме 45–60 млн грн

Голова громадського руху «Хвиля», народний депутат і керівник передвиборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, що мінімальний бюджет кампанії Гриценка становитиме 45–60 млн грн. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

На думку Чумака, зібрати такі гроші серед прихильників Гриценка – не проблема. «Але треба говорити про набагато більшу суму», - вважає політик.

Нардеп стверджує, що загалом, поки зарано говорити про більш точні витрати.

«Залежить від того, яка стратегія буде затверджена. Якщо серйозно вкладатись у рекламу та медіа – це один бюджет, якщо менше – інший. Ми ухвалимо рішення, виходячи з ресурсів», - зазначив голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак. 

Нагадаємо, Анатолій Гриценко — український політик і військовий діяч, міністр оборони України (2005–2007), народний депутат України VI і VII скликань, голова «Громадянської позиції».

Верховна Рада призначила президентські вибори на 31 березня 2019 року.

10 грудня Анатолій Гриценко разом з Віктором Чумаком оголосили про об’єднання зусиль на президентських, парламентських та місцевих виборах

У БПП вважають Гриценка «серйозним ризиком для держави».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: