Лавринович пообіцяв не втікати з України

 Лавринович пообіцяв не втікати з України

Екс-міністр юстиції Олександр Лавринович не має наміру залишати Україну після того, як генпрокурор Юрій Луценко 18 серпня вручив йому повторне повідомлення про підозру.

Про це колишній представник «Партії регіонів» заявив в інтерв’ю «Радіо Свобода».

«Не для того своєю метою життя я вибирав те, щоб боротися за створення цієї держави, за її народження, щоб з неї їхати. Нехай їдуть ті, хто вважає, що отримали у власність і в своє розпорядження цю країну і можуть з нею робити все, що їм заманеться» – наголосив він.

Лавринович вважає, що за допомогою врученому йому повідомлення про підозру Луценко хоче «відзвітувати про досягнення» перед керівництвом країни.

«Є таке поняття, як сто днів. Політики дають доручення, щоб їм підготували звіт про великий позитив, який зроблено. Є політики, у яких є така звичка під великі дати звітувати про великі досягнення, в даному випадку День незалежності», – розповів екс-міністр.

Нагадаємо, що 18 серпня цього року Генпрокуратура вручила Лавриновичу підозру за новою статтею. Його підозрюють в розтраті майна та зловживанні службовим становищем. Зазначимо, що рік тому ГПУ вже висувала підозру Лавриновичу. Тоді він підозрювався в розтраті 8,5 млн грн держкоштів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: