В Києві припинено діяльність конверцентру

 В Києві припинено діяльність конверцентру

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі Генеральної прокуратури України.

Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів викрито та припинено діяльність конвертаційного центру, який діяв у місті Києві. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Встановлено, що троє членів злочинного угруповання організували та здійснювали контроль за незаконною діяльністю зазначеного центру, до складу якого входила низка підконтрольних їм фіктивних суб’єктів господарювання, на рахунки яких підприємствами реального сектору економіки перераховувалися грошові кошти, які в подальшому потрапляли на банківські рахунки фізичних осіб та переводились у готівку.

За результатами проведення комплексу слідчих дій виявлено та вилучено печатки фіктивних підприємств, комп’ютерну техніку, документи та інші засоби, що характерні для здійснення конвертаційної діяльності.

Усім учасникам злочинного угруповання оголошено про підозру у зайнятті фіктивним підприємництвом у складі організованої групи та обрано запобіжний захід, не пов’язаний з позбавленням волі.

Наразі триває досудове розслідування та вживаються вичерпні заходи, спрямовані на встановлення всього кола причетних до конвертаційного центру осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: