20 нардепів просять Луценка притягнути Льовочкіна до відповідальності

20 нардепів просять Луценка притягнути Льовочкіна до відповідальності
Сергій Льовочкін

Розслідування провадження про конституційний переворот, який призвів до узурпації влади Януковичем, буде неповним без притягнення до відповідальності Льовочкіна, - парламентарі

Двадцять народних депутатів звернулися до генерального прокурора Юрія Луценка щодо притягнення екс-голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна до кримінальної відповідальності. Відповідне звернення вже передано Луценку.

У зверненні відзначається, що розслідування провадження про конституційний переворот, який призвів до узурпації влади колишнім президентом Віктором Януковичем, буде неповним без притягнення до відповідальності колишніх співробітників Адміністрації президента, зокрема її екс-голови Сергія Льовочкіна, пише у себе на сторінці у Facebook громадська організація «Вільні люди», наводячи відповідний документ.

Підозрюваним за цією справою проходить екс-міністр юстиції Олександр Лавринович.

Народні депутати вважають, що Льовочкін, з огляду на свою політичну позицію та посадові повноваження, не міг не бути співучасником державного перевороту.

Як повідомлялось, колишньому міністру юстиції України Олександру Лавриновичу вручили копію клопотання прокуратури про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке розгляне Печерський районний суд Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: