Адвокат їде до Сенцова з листом від Порошенка

Адвокат їде до Сенцова з листом від Порошенка
Дмитро Дінзе і Людмила Денісова

Дмитро Дінзе вночі відлітає до Лабитнангі у колонію, де тримають Олега Сенцова

Адвокат Дмитро Дінзе повезе ув'язненому українському режисеру Олегу Сенцову лист від президента України Петра Порошенка.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook омбудсмен України Людмила Денісова. 

«Зустрілася із адвокатом Олега Сенцова Дмитром Дінзе, який вночі відлітає до Лабитнангі. Я передала йому листи від президента України та першого віце-спікера Ірини Геращенко для Олега. Хотіла, звісно, особисто передати, але зустріч поки не відбулась.... на жаль», - написала Денісова.

Уповноважена зазначила, що адвокат був у Олега два тижні тому. За його словами, на той час він тримався добре. Пив воду, йому робили крапельниці з вітамінами і глюкозою. Примусового годування на той час не було. Але зараз точної інформації про стан здоров’я Олега Сенцова немає, додала Денісова.

«Ми домовилися, що завтра, одразу після зустрічі із Олегом, він зателефонує мені та розповість про те, як він почувається», - додала вона.

Раніше Денісова закликала Москалькову посприяти звільненню Сенцова.

Нагадаємо, 19 червня Денісова повідомила, що досягнуті напередодні домовленості про синхронне відвідування омбудсменами ув’язнених українського режисера Олега Сенцова і керівника РИА Новости Украина Кирила Вишинського не були виконані.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: