Адвокат: Сенцов не має наміру працювати в колонії

Адвокат: Сенцов не має наміру працювати в колонії
Політв'язень Олег Сенцов

Адвокат не може ні підтвердити, ані заперечити інформацію про нібито виписку Сенцова із медичної частини

Засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов не має наміру працювати в колонії.

Про це заявив його адвокат Дмитро Дінзе, коментуючи заяву російських тюремників про те, що його підзахисний вже може бути залучений до праці, пише «Крим. Реалії».

«Він (Сенцов - ред) не збирається трудиться і не бажає бути (притягнутий) до ніякого виробництва. Може він і може залучатися до праці, але це поняття відносне: легка, важка(праця). Може це праця в бібліотеці », - сказав він.

Водночас, за словами Дінзе, він не може ні підтвердити, ані заперечити інформацію про нібито виписку Олега Сенцова із медичної частини колонії в Лабитнангі.

«Я буду у нього тільки у середині січня і дізнаюся про це безпосередньо на місці», – сказав він.

У п’ятницю, 21 грудня, в регіональному управлінні Федеральної служби виконання покарань повідомили, що засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова виписали з медичної частини колонії в місті Лабитнангі в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. «Засуджений Сенцов може залучатися до праці», - заявили в управлінні.

Раніше адвокат Дмитро Дінзе повідомив, що у Сенцова виявлені органічні зміни серця, печінки і нирок через тривале голодування.

Водночас Федеральна служба виконання покарань Росії повідомила, що «відповідно до медичних аналізів та перевірок, стан здоров'я Сенцова оцінюється як задовільний». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: