Аеропорт «Київ» запускає новий авіарейс в курортне місто Єгипта Марса-Алам

Аеропорт «Київ» запускає новий авіарейс в курортне місто Єгипта Марса-Алам
Літаки нової авіакомпанії виконуватимуть з «Києва» чартерні рейси до Марса-Алам

Перший рейс авіакомпанія виконає 15 жовтня

На ринку українських авіакомпаній з'явиться новий гравець - Anda Air. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни)

Літаки цієї авіакомпанії виконуватимуть з «Києва» чартерні рейси до Марса-Алам (Єгипет). Перший рейс запланований на 15 жовтня.

ТОВ «Авіакомпанія» Anda Air зареєстрована в Києві в кінці 2015 року. Про це свідчать дані Держреєсту юридичних осіб. Її засновниками стали екс-глава авіакомпанії «Дарт» Сергій Шаменко і Георгій Аванесов. Шаменко виступає також керівником компанії Anda Air. Статутний капітал компанії склав, згідно з реєстром, 50 тис. грн.

Марса-Алам - невелике курортне місто в Єгипті. Знаходиться в 271 км на південь від Хургади і в 131 на південь від Ель-Кусейра. З 2003 року в місті працює аеропорт.

Як повідомлялось раніше, з України пішла сербська авіакомпанія Air Serbia. Останній рейс Київ-Белград літак авіакомпанії виконав 30 вересня.  У компанії виданню розповіли, що припинення польотів пов'язане з сезонністю рейсу.

Нагадаємо, раніше з України пішла «дочка» угорської авіакомпанії Wizzair Украина. Як пояснили в компанії – через війну та економічну кризу.

Раніше повідомлялось, що український авіаперевізник взяв доплату з Джамали за додатковий багаж - приз кришталевий мікрофон. Під час реєстрації в аеропорту Стокгольма співачці довелося доплатити за головний приз Євробачення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: