Афанасьєв і Солошенко закликали продовжити тиск на Росію

Афанасьєв і Солошенко закликали продовжити тиск на Росію

Вони просять не послаблювати санкції проти РФ

Звільнені українські політв'язні Геннадій Афанасьєв та Юрій Солошенко закликали не послаблювати санкції проти Росії і продовжити тиск на РФ для звільнення інших українських громадян з російського полону. Про це вони сказали під час зустрічі з президентом України біля лікарні у Києві.
«Я звертаюся до закордонних журналістів: я пройшов через катування і біль і бачив стільки ж болю в багатьох інших людей. Я прошу вас, щоб ваші уряди не відмовлялись від санкцій проти Росії, продовжували цю політику. Тому що завдяки і політиці вашої влади щодо Росії сьогодні ми тут, в Україні», - заявив Афанасьєв.
«Не відмовляйтеся від цієї політики, і завдяки вам також можливо найближчим часом додому повернуться й інші українські політ арештанти», - додав він.
Афанасьєв також висловив вдячність усьому українському народу і президенту за те, що вони «борються за кожного українського громадянина».
У свою чергу Солошенко заявив: «У мене залишились друзі в Росії, але російська держава зараз ворожа нашій країні. Поки там буде путінський режим — вона буде нам ворожою. Тому ми всі мусимо робити все, щоб наші громадяни, які зараз там в камерах, в яких ми з Геною відсиділи, щоб вони повернулись додому. Вони теж чекають на нашу допомогу і я вірю в те, що вони будуть з нами».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: