Афанасьєв отримав ключі від квартири

Афанасьєв отримав ключі від квартири

Ключі від мебльованої квартири йому вручив т.в.о. керівника Державного управління справами Сергій Борзов

За дорученням президента України т.в.о. керівника Державного управління справами Сергій Борзов зустрівся зі звільненим з полону Геннадієм Афанасьєвим та вручив йому ключі від мебльованої квартири. Про це повідомляє прес-служба ДУС.
Квартирне питання гостро стало перед кримчанином, який повернувся до України. Минулого тижня під час зустрічі Афанасьєва з Борзовим було вирішено про надання для проживання сім’ї Геннадія квартири у Києві.
«Російська Федерація вкрала мою землю, мої море та гори, мій дім... і мою свободу...Сьогодні, завдяки Українському народу, Українській владі та світовій спільноті я вільний. Але, нажаль, повернення до рідного міста, рідної хати - неможливе...», - написав на своїй сторінці в Facebook Геннадій Афанасьєв.
«Мої прагнення та моя громадська діяльність вимагає присутності в Києві. Минулого тижня мав зустріч з Керівником ДУС Сергієм Борзовим, який пообіцяв вирішити проблему. І ось сьогодні отримав ключі від квартири, в якій я буду жити і сподіваюсь що це місце стане моєю домівкою на довгі часи. Вважаю що такі дії влади дарують надію решті Кримчан на нове життя і працю, коли вони незабаром повернуться з полону! Входини відсвяткуємо, як тільки освоїмось, тому запрошую в гості до себе на каву! Дякую Тобі Україно! Моє свято не закінчується і я обіцяю зробити усе щоб віддячити Тобі!», - зазначив Афанасьєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: