Американці масово хочуть емігрувати? Сайт з імміграції в Канаду «лежить»

Американці масово хочуть емігрувати? Сайт з імміграції в Канаду «лежить»

Також зросла кількість заявок від громадян США про імміграцію в Нову Зеландію

Основний сайт з імміграції в Канаду на тлі новин про ймовірну перемогу на президентських виборах республіканця Дональда Трампа не витримує напливу відвідувачів і працює з перебоями. Про це пише Reuters.

При цьому не уточнюється, про який саме сайт йде мова.

У той же час, станом на 9 ранку, сайт Citizenship and Immigration Canada не відкривається.
Про зростання числа заявок від американців на сайті про імміграцію New Zealand Now агентству повідомила також новозеландська влада. З 1 листопада на цей сайт надійшло майже 1,6 тисячі заявок від громадян США, це більше половини місячної норми. За словами співрозмовників агентства, кількість відвідувань сайту з США з 7 жовтня по 7 листопада, зросла до 41 тисячі - на 80% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборах.

для перегляду результатів голосування на президентських виборах у США натисніть на зображення

За останніми даними, республіканець Дональд Трамп набирає 264 голоси, демократка Хілларі Клінтон – 215 із 270 необхідних для перемоги.

Зокрема, Трамп перемагає на виборах в одному з ключових штатів - Північна Кароліна. Відзначається, що після підрахунку 95% голосів Трамп лідирує з 51%, в той час як Клінтон набирає 46%. Також Трамп перемагає в таких штатах, як Юта і Техас.

Газета The New York Times в рамках прогнозу про майбутнього президента США в даний час віддає сильну перевагу кандидату від республіканців Дональду Трампу.

На тлі цих повідомлень світові фондові ринки і американський долар падають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: