Новий президент США стоятиме перед неймовірними викликами - посол

Новий президент США стоятиме перед неймовірними викликами - посол
Юрій Щербак

Багато аналітиків говорять, що світ перебуває на порозі третьої світової війни

Новий президент Сполучених Штатів Америки стоятиме перед дуже серйозними викликами, адже, за словами аналітиків, світ перебуває на порозі третьої світової війни. Про це в ефірі «5 каналу» заявив Надзвичайний і Повноважний Посол України в США (1994-1998 рр) Юрій Щербак.

«Сьогодні дуже нестабільний світ, і багато аналітиків говорять, що ми наближаємося до третьої світової війни. Отже, 45-й президент Сполучених Штатів стоятиме перед дуже серйозними викликами», - сказав він.

Щербак зазначив, що виклики будуть неймовірно складні, «тому що ми бачимо, що у світі зростає нестабільність, хаос у міжнародних відносинах». «І президенту Сполучених Штатів є виклик як президенту великої країни, яка визначає курс зовнішньої політики великою мірою. Тому з таким інтересом і зацікавленням ми дивимося сьогодні на Вашингтон, де відбудеться зміна команди Білого дому», – зазначив посол.

для перегляду результатів голосування на президентських виборах у США натисніть на зображення

Як повідомлялося, Трамп перемагає на виборах в одному з ключових штатів - Північна Кароліна. Відзначається, що після підрахунку 95% голосів Трамп лідирує з 51%, в той час як Клінтон набирає 46%. Також Трамп перемагає в таких штатах, як Юта і Техас.

Газета The New York Times в рамках прогнозу про майбутнього президента США в даний час віддає сильну перевагу кандидату від республіканців Дональду Трампу.

На тлі цих повідомлень світові фондові ринки і американський долар падають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: