Американський олімпієць Раян Лохте вибачився за поведінку у Ріо

Американський олімпієць Раян Лохте вибачився за поведінку у Ріо

Американські спортсмени не були пограбовані, а натомість вступили у перепалку з озброєними охоронцями після того, як наробили шкоди у вбиральні на заправці

Американський плавець Раян Лохте, який виграв золото на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро, вибачився після того, як бразильська поліція заявила, що він придумав історію про своє пограбування.

«Хочу вибачитися за свою поведінку, що я не описав подій тієї ночі і ранку точніше і чіткіше. Я мав би бути більш відповідальним», – зазначив Лохте 19 серпня у Instagram.

14 серпня Олімпійський комітет США повідомив, що озброєні люди пограбували чотирьох американських плавців дорогою до готелю. Спортсмени розповіли, що грабіжники виглядали як поліцейські і змусили їх лягти на землю.

Але відеокамери засвідчили, що американські спортсмени не були пограбовані, а натомість вступили у перепалку з озброєними охоронцями після того, як наробили шкоди у вбиральні на заправці.

Раян Лохте, повернувся до США наступного після інциденту дня. Наразі повернулися до Америки і троє інших учасників інциденту, але одному з них суд присудив штраф у розмірі 11 тисяч доларів перед тим, як повернути йому паспорт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: