Антикорупційне бюро представить наступний звіт у серпні

Антикорупційне бюро представить наступний звіт у серпні

В повідомленні сказано, що директор Бюро в повному обсязі виконує покладені Законом вимоги щодо підзвітності НАБУ

Національне антикорупційне бюро України представить наступний звіт у серпні 2016 року. Про це йдеться на офіційній сторінці НАБУ у Facebook.

У НАБУ нагадали, що відповідно до пункту 3 статті 26 Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» директор НАБУ «щороку не пізніше 10 лютого та 10 серпня подає Президенту України, Верховній Раді України та Кабінету Міністрів України письмовий звіт про діяльність Національного бюро протягом попередніх шести місяців».

Таким чином, наступний звіт НАБУ представить у серпні 2016 року.

Відповідно до пункту 5 статті 26 Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» НАБУ не рідше одного разу на рік звітує про роботу на відкритих для громадськості парламентських слуханнях. Цього року Артем Ситник представив звіт Бюро під час антикорупційних слухань менше місяця тому, 18 травня.

Як повідомлялося раніше, народний депутат від «Народного фронту» Ігор Гузь вимає звіту від голови НАБУ Артема Ситника. 

Нагадаємо, станом на 10 червня 2016 року у Солом’янському районному суді місті Києва, де сьогодні сталась пожежа, перебувало близько 150 процесуальних клопотань від детективів НАБУ.

Раніше начальник відділу по роботі з громадськістю НАБУ Володимир Польовий повідомив, що пожежа у Солом’янському районному суді міста Києва може зірвати плани детективів Національного антикорупційного бюро на проведення обшуків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: