Антимонопольний комітет дозволив «Сбербанку» придбати київський торговий центр

Антимонопольний комітет дозволив «Сбербанку» придбати київський торговий центр

АМКУ надав дозвіл ПАТ «Сбербанк» придбати активи компанії «Край Проперті»

Антимонопольний комітет України надав дозвіл ПАТ «Сбербанк» придбати активи «дочки» групи компаній «Край» - «Край Проперті» - у вигляді цілісного майнового комплексу. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як зазначається, об'єкти угоди розташовані на просп. Академіка Глушкова, 13Б у Києві. За відповідною адресою нині діє торговельно-розважальний комплекс ТРЦ «Магелан».

За даними Держреєстру судових рішень, у вересні 2011 року між Сбербанком і "Край Проперті" було укладено договори про відкриття кредитної лінії на суму $51,167 млн  і поновлюваної кредитної лінії на $5 млн.

Як забезпечення договорів банк передав «Край Проперті» в іпотеку майновий комплекс, що складається з нежитлової будівлі, розташованої на просп. Академіка Глушкова, 13Б загальною площею 28,5 тис. кв. м.

Як зазначено в матеріалах справи, вартість об'єкта нерухомості, згідно з випискою з Реєстру прав власності на нерухоме майно, становить 15,9 млн грн. При цьому заставна вартість предмета іпотеки становить 461,4 млн грн.

Водночас, за даними Держреєстру судових рішень, «Сбербанк» домагається в судовому порядку звільнення з-під арешту комплексу на просп. Академіка Глушкова, 13Б, накладеного виконавчою службою.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: