Апеляційний суд зняв арешт із майна Каська - адвокат

Апеляційний суд зняв арешт із майна Каська - адвокат

Суд відмовив екс-генпрокурору Віктору Шокіну в його клопотанні про арешт майна колишнього заступника

Апеляційний суд Києва зняв арешт із майна екс-заступника генерального прокурора Віталія Каська.

«Апеляційний суд Києва розглянув апеляційні скарги на рішення Печерського суду про арешт майна Каська. Усі скарги задоволено, суд постановив зняти арешт», – повідомив його адвокат Андрій Стельмащук.

Крім того, за словами Стельмащука, даним рішенням суд також відмовив екс-генпрокурору Віктору Шокіну в його клопотанні про арешт майна В. Каська. Разом із тим, на вівторок Апеляційний суд під головуванням іншого судді розгляне скаргу на застосування запобіжного заходу до Каська. Після цього, як зазначив адвокат, «стане зрозуміло, в якому напрямку рухається ця справа».

22 березня Печерський суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і наклав арешт на квартиру В.Каська на бульварі Дружби народів, 14-16 у Києві. За версією слідства, колишній заступник генпрокурора скоїв шахрайство, надавши недостовірну інформацію про відсутність постійного житла в Києві, і через завищення фактичної кількості членів сім'ї в 2010-2014 рр. незаконно заволодів квартирою в столиці. Віталій Касько, своєю чергою, заявив, що вважає арешт житла особистою помстою глави ГПУ Віктора Шокіна.

Нагадаємо, 16 лютого Касько написав рапорт про відставку. Своє рішення він мотивував неможливістю продовжувати свою роботу в Генпрокуратурі через тиск глави ГПУ Віктора Шокіна, зокрема – при роботі над справою «діамантових прокурорів»

Джерело: Українська правда

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: