Apple представила оновлення операційних систем iPhone

Apple представила оновлення операційних систем iPhone
Apple представила нову версію мобільної операційної системи iOS 12

Оновлення операційної системи отримали також розумні годинники AppleWatch

Компанія Apple на представила версію 12 мобільної операційної системи iOS. Старший віце-президент Apple по розробці програмного забезпечення Крейг Федеріго заявив, що нова ОС «подвоює продуктивність».

Компанія представила низку новинок під час презентації WWDC 2018 4 червня в каліфорнійському Сан-Хосе.

За словами віце-президента Apple по розробці програмного забезпечення Крейга Федеріго, iOS 12 підтримуватиме ті ж самі пристрої, що й попередня операційна система. Оновлення насамперед стосується продуктивності, можливостей голосового асистента Siri та низки нововведень в дизайні ОС.

Федеріго запевняє, що додатки запускатимуться на 40% швидше, клавіатура працюватиме на 50% швидше, камера — на 70%. 

Оновлення операційної системи отримали також розумні годинники AppleWatch. Відтепер вони зможуть автоматично визначати тип фізичної активності. Також можна буде активувати Siri одним рухом зап'ястя.

В годинник з'явиться функція рації для коротких аудіоповідомленнь, а друзі-власники годин зможуть влаштовувати змагання, виконуючи фітнес-завдання і отримуючи нагороди.

Раніше повідомлялося, що керівник компанії Apple Тім Кук зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом у Білому домі, щоб обговорити загрозу для американського бізнесу, яку несе загострення торговельних відносин між США та Китаєм.

Нагадаємо, в Україні запрацював платіжний сервіс Apple Pay. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: