Аваков: Підрозділи МВС не будуть розганяти активістів під Радою

Аваков: Підрозділи МВС не будуть розганяти активістів під Радою
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков

За словами Авакова, кожного, хто вдарить правоохоронця, буде затримано й заарештовано

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що підрозділи МВС не будуть розганяти активістів, що беруть участь у мітингу під Верховною Радою України. Про це Аваков заявив у ході брифінгу, повідомляє прес-служба МВС.

«Підрозділи МВС, залучені до забезпечення безпеки, не будуть вестися на провокації або розганяти активістів. Право громадян на протест закріплене у Конституції України. Що не закріплено - так це право застосовувати насильство та нав’язувати волю декількох осіб всім іншим», - заявив він.  

Крім того, за словами Авакова, кожного, хто вдарить правоохоронця, буде затримано й заарештовано. «Я зроблю все, щоб безпека перед Верховною Радою знаходилася на належному рівні. Кожен, хто нападає на людей чи правоохоронців, відчує на собі всю силу закону. Кожен, хто вдарить правоохоронця, буде затриманий, заарештований і я впевнений, що суд знайде для нього відповідне місце», - повідомив Аваков.

Раніше повідомлялося, що від початку сутичок під Верховною Радою України у Києві постраждали 6 осіб, серед яких троє цивільних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: