Аваков про затримання сина: ця суєта пройде

Аваков про затримання сина: ця суєта пройде
Глава МВС Арсен Аваков 

Міністр наголосив, що сподівається на адекватний судовий процес, в якому братиме участь його син і зможе розставити всі крапки над «і»

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що його син, якого вдень 31 жовтня затримало НАБУ,  доведе свою невинуватість у суді.

Про це урядовець написав на своїй сторінці у Facebook.

У своєму пості Аваков наголосив, що САП та НАБУ не мають бути під впливом «політичних груп і інтересів». «Творіть! Ця суєта пройде», - впевнений міністр.

Також він додав, що свою невинуватість його син Олександр буде доводити у суді.

«Ні мій син, ні фірми, в яких він є засновником, не мають і не мали ні копійки грошей з бюджету України. І Олександр Аваков пройде процедуру і доведе це в суді», - наголосив міністр.

Аваков додав, що в його опонентів не вийде використати ситуацію, що склалася,  заради власних політичних амбіцій або для вирішення своїх «кон'юнктурних завдань».

«Моя позиція з антикорупційного суду - незмінна - він повинен бути швидко і бути компетентним! А ось баланс незалежності і незаангажованості в молодих антикорупційних органах повинен бути відновлений. І, переконаний - ми зможемо це збалансувати!», - додав очільник МВС.

Урядовець наголосив, що сподівається на адекватний судовий процес, в якому братиме участь його син і зможе розставити всі крапки над «і». 

Як відомо, 31 жовтня НАБУ провело обшуки у сина Авакова. У соцмережі з’явилися фото і відео з місця обшуку.

Згодом стало відомо, що Олександр Аваков затриманий. 

О 15:20 31 жовтня сина глави МВС Олександра Авакова, затриманого за підозрою у розтраті бюджетних коштів, привезли у НАБУ. 

У лютому 2016 року програма «Схеми» (виходить на «Радіо Свобода» і телеканалі «UA:Перший») оприлюднила таємний відеозапис, імовірно, зроблений у грудні 2014 року в кабінеті колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря. На ньому господар кабінету нібито домовляється про сумнівну процедуру держзакупівлі партії рюкзаків для обласних управлінь МВС із людиною, яку автори розслідування ідентифікували як сина Авакова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: