Авіакатастрофа в Індонезії: ніхто не вижив

Авіакатастрофа в Індонезії: ніхто не вижив
Наразі на місці катастрофи працюють рятувальники

Наразі вже виявлено тіло одного з тих, хто перебував на борту літака Boeing 737 Max 8, що розбився

Внаслідок катастрофи літака компанії Lion Air в Індонезії ніхто не вижив. Про це заявив представник національного агентства з подолання надзвичайних ситуацій, повідомляють ЗМІ в понеділок, 29 жовтня.

Як повідомили у відомстві, наразі вже виявлено тіло одного з тих, хто перебував на борту літака Boeing 737 Max 8, що розбився.

Як розповів виконавчий директор авіакомпанії, під час попереднього рейсу у потерпілого лайнера була якась технічна проблема, але її виправили відповідно до регламенту, повідомляє Reuters. За його словами, всього у Lion Air 11 таких же літаків, і ні на одному подібних неполадок не було. Решта Boeing 737 Max 8 поки не планують знімати з рейсів.

Раніше стало відомо, що екіпаж перед катастрофою запросив повернення в аеропорт вильоту.

Наразі на місці катастрофи працюють рятувальники. Вони, зокрема, намагаються знайти чорні ящики лайнера. Рятувальники виявили на місці катастрофи літака Lion Air  паливний бак, що вибухнув.

Як повідомлялося, літак індонезійської компанії Lion Air, що впав у море після вильоту з Джакарти, мав технічну проблему на попередньому рейсі. 

Як повідомив керівник Національного комітету з безпеки авіації Індонезії Соерджанто Тьяхйоно, літак Boeing 737 MAX мав вік всього два місяці та 800 годин нальоту.

Серед пасажирів лайнера Boeing 737 авіакомпанії Lion Air, що розбився в Індонезії, були 20 чиновників міністерства фінансів країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: