Авіакомпанія Emirates купує 40 літаків Boeing

Авіакомпанія Emirates купує 40 літаків Boeing
Нині Emirates має уже в своєму флоті 165 літаків Boeing 777

Нині Emirates має уже в своєму флоті 165 літаків Boeing 777

Авіакомпанія Emirates уклала угоду з американським виробником літаків Boeing на купівлю 40 нових лайнерів моделі 787-10 Dreamliner.

Як заявив голова авіакомпанії шейх Ахмед бін Саід аль-Мактум на Dubai Air Show, загальна сума угоди становить 15,1 мільярда доларів США.

«В Emirates також заявили, що віддали перевагу Boeing 787 перед його конкурентом - європейським літаком Airbus A350. Авіакомпанія є найбільшим у світі замовником літаків Airbus A380 та Boeing 777», - зазначається в повідомленні.

Таким чином, обсяг укладених і поки не виконаних угод між Emirates та Boeing сягнув 90 мільярдів доларів. За останньою угодою літаки мають почати надходити замовнику з 2022 року.

Нині Emirates має уже в своєму флоті 165 літаків Boeing 777, а також замовила ще 164 таких судна, повідомляє агентство AFP.

За період з квітня по вересень поточного року чистий прибуток Emirates становив 452 мільйони доларів США, що на 111 відсотків більше, ніж за аналогічний період у 2016 році. Компанія, зокрема, пояснила зростання прибутковості «оптимізацією» та «стабільним розвитком бізнесу».

Раніше повідомлялося, що італійська авіакомпанія Ernest Airlines цього року почне польоти з київського аеропорту Жуляни в Бергамо і Неаполь, а також зі Львова до Бергамо, Венеції та Неаполя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: