Балаклія повністю очищена від вибухівки

Балаклія повністю очищена від вибухівки

Крім Балаклії рятувальники повністю розчистили ще дев'ять населенних пунктів

Піротехнічні розрахунки ДСНС очистили від вибухонебезпечних предметів територію Балаклії та дев'ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклії та дев'ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації», - йдеться у повідомленні.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 165 чол. та 44 од. тех., у тому числі від ДСНС 17 чол. та 5 од. тех. Піротехніками ДСНС здійснюється чергування у цілодобовому режимі.

На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою Балаклійської районної державної адміністрації Сергієм Масельським.

Як повідомлялося, 23 березня у м. Балаклії на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. За інформацією Міністерства охорони здоров'я загинула 1 особа та постраждало 3 особи, яких госпіталізовано з травмами різних ступенів важкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: