Бойовики «ДНР» затримали та катують прокремлівського ідеолога

Бойовики «ДНР» затримали та катують прокремлівського ідеолога
Акивіст так званої ДНР Роман Манекін

Активіста так званої ДНР звинувачують у шпигунстві на користь України - журналіст

Громадянина Росії, ідеолога і активіста так званої «ДНР» Романа Манекіна затримали в Донецьку. Чоловіка тримають в підвалі, катують, б'ють і звинувачують в шпигунстві на користь України, пише журналіст Денис Казанський.

За словами журналіста, Манекіна разом з дружиною затримали свої ж соратники по боротьбі за «Новоросію». Так, 28 вересня до них в квартиру в Донецьку увірвалися озброєні люди, які викрали ідеолога.

«Дружину на наступний день відпустили - висадили з машини в центрі Донецька з мішком на голові. А самого Манекіна продовжують тримати в якихось катівнях», - заявив Казанський.

Казанський зазначає, що на зникнення чоловіка ніхто з діячів «ДНР» не звернув уваги.

«Ні Рожин, ні Ходаковський, ні Полинков, ні Мюрид, ні Долгов, ні Жучковскій - ніхто не написав ні слова про соратника, який потрапив в біду. Хтось злякався, комусь просто на нього наплювати. Російські своїх не кидають», - пише він.

До викрадення Манекіна, вважає журналіст, може бути причетний колишній «міністр закордонних справ ДНР» Олександр Кофман. Відносно нього пропагандист написав кілька жорстких постів.

Крім цього пропагандист конфліктував з іншим «міністром ДНР» - Олексієм Диким. Він, за словами Казанського, має репутацію «тупого відморозка і садиста». Дружина Манекіна звинувачує у викраденні чоловіка саме людей Дикого.

За даними журналіста, викраденого пропагандиста вже офіційно перевели в СІЗО. Манекіну інкримінують «диверсійну діяльність проти республіки, конституційного ладу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: