У так званому вузі «ДНР» читають лекції пранкери Вован і Лексус

У так званому вузі «ДНР» читають лекції пранкери Вован і Лексус
Російські пранкери Вован і Лексус виступили з лекцією у підконтрольному «ДНР» вузі

Телефонні «разводіли» в донецьких університетах з лекціями ще не виступали

У Донецькому національному університеті, який залишився в Донецьку і підпорядковується «ДНР», у понеділок, 2 жовтня, виступали російські пранкери Вован і Лексус. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Казанський.

«Історична подія. Телефонні «разводіли» в донецьких університетах з лекціями ще не виступали», - написав він.

Журналіст не виключає, що незабаром у цьому «вузі» дадуть лекцію ті, хто збирає металобрухт. «Ймовірно, на черзі металобрухтовики з лекцією про те, як повністю порізати на метал логістичний центр АТБ за два тижні», - пожартував Казанський.

Нагадаємо, у 23 вересня цього року російський пранкер Олексій Столяров («Лексус») заявив, що годину спілкувався по телефону зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером.

Раніше того ж дня на особистому сайті секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, а потім і на сайті РНБО з’явилося повідомлення про те,  що «російський пранкер (від імені Турчинова - ред.) намагався зв‘язатися зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, але був викритий американським дипломатом».

Також російські пранкери більше 20 хвилин розмовляли по телефону з міністром енергетики США Ріком Перрі, видаючи себе за прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: