Бойовики обстріляли Авдіївку з важкого озброєння

Бойовики обстріляли Авдіївку з важкого озброєння

зруйновано частину поверху багатоповерхівки, також ушкоджені господарські будівлі

Минулої ночі бойовики обстріляли центральну частину Авдіївки, внаслідок чого зруйновано частину поверху багатоповерхівки, також ушкоджені господарські будівлі. Про це повідомив прес-офіцер української сторони СЦКК Вадим Бакай в ефірі телеканалу «112 Україна».
«Цього разу руйнувань зазнали будівлі по проспекту Індустріальний. Внаслідок влучання танкового боєприпасу у гараж, де зберігалася автомобільна техніка, пошкоджено дах споруди та виведено з ладу автомобіль марки «Газель». По цьому ж проспекту прямим влучанням танкового снаряду зруйновано частину 4-го поверху житлового будинку, ушкоджень зазнали будівлі господарського призначення», - сказав Бакай.
За його словами, представники незаконних збройних формувань вели обстріл з напрямку населених пунктів Ясинувата та Яковлівка, використовуючи танки та міномети калібру 120 мм.
«Для мешканців Авдіївки свято видалося досить напруженим», - зазначив прес-офіцер.
Він додав, що спостережна група української сторони задокументувала всі ці факти порушення режиму припинення вогню та застосування забороненої зброї з боку незаконних збройних формувань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: