Бойовики вночі обстріляли Об’єднані сили з мінометів, двох бійців поранено

Бойовики вночі обстріляли Об’єднані сили з мінометів, двох бійців поранено
Окупанти на Донбасі

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби

У неділю, 30 грудня, російські окупаційні війська на Донбасі два рази порушили режим припинення вогню. При цьому випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, не зафіксовано.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що опорні пункти українських військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на луганському напрямку та з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на маріупольському напрямку.

Протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

«Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 30 грудня одного окупанта було знищено та одного поранено», - додали у прес-центрі.

Протягом поточної доби ворог відкрив вогонь з мінометів калібру 120 мм по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новотошківське та з мінометів калібру 82 мм, гранатометів в районі селища Кримське на луганському напрямку.

Протягом поточної доби двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

«У зв’язку з обстрілами збройними формуваннями Російської Федерації та їх найманцями позицій Об'єднаних сил, українські військові вживали адекватних заходів у відповідь з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців Збройних сил України», - йдеться у звіті.

За даними розвідки, протягом поточної двох окупантів було знищено та трьох поранено.

«Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню», - резюмували у прес-центрі.

До слова, напередодні канцлер Австрії назвав умову скасування санкцій проти Росії - встановлення реального режиму припинення вогню на сході України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: