Буковина: московський батюшка під час карантину зібрав сотні людей. Поліція «порушень не зафісувала»

Буковина: московський батюшка під час карантину зібрав сотні людей. Поліція «порушень не зафісувала»
Скріншот з відеозапису

Сотні вірян на чолі з служителями церкви влаштували хресну ходу, не дотримуючись дистанції і без засобів індивідуального захисту. З собою багато хто вів за руку малих дітей

У Великодню ніч в одному з храмів Московської церкви в Україні у селищі Красноїльськ Сторожинецького району очевидці зняли відеоролики, які свідчать про ігнорування священниками та вірянами всіх норм карантину.

Дані відеоролики очевидці опублікували у соцмережах, проте пізніше їх було видалено, пише ТВА.

На відео видно значне скупчення людей біля храму. Сотні вірян на чолі з служителями церкви влаштували хресну ходу, не дотримуючись дистанції і без засобів індивідуального захисту. З собою багато хто вів за руку малих дітей.

Зауважимо, 19 квітня пресслужба поліції Буковини повідомляла, що у Великодню ніч та у неділю вранці «жодних порушень поліція не зафіксувала».

Проте через кілька днів у пресслужбі повідомили, що на священика даної церкви у Красноїльську склали протокол за порушення правил карантину ще 20 квітня.

Як повідомлялось, станом на 9:00 23 квітня в Україні 7170 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 187 летальних, 504 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 578 нових випадків, це на 111 випадків більше ніж учора.

У МОЗ заявили, що причиною спалаху коронавірусу в Україні стали порушення карантину під час вербного тижня та безпосередньо на Великдень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: