Через «листи Суркова» українські силовики переходять на посилений режим служби

Через «листи Суркова» українські силовики переходять на посилений режим служби

Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив про підвищену терористичну загрозу в Києві та кількох регіонах

Нацполіція і Нацгвардія з 14 листопада переходять на посилений режим несення служби. Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Ми повністю підтримуємо позицію наших колег з СБУ. Все, що сьогодні було заявлено, лягає в конвої оприлюдненої листування Владислава Суркова для тих, хто ще не зрозумів, що все це відповідає дійсності. В цей період існує підвищена терористична загроза, зокрема в Києві та кількох регіонах, про які ми повідомимо пізніше. З 14 листопада підрозділу Нацполиции і Нацгвардії переходять на посилений режим несення служби. В період проведення акцій і мітингів, Національною поліцією та СБУ будуть задіяні всі сили і заходи по зриву будь-яких спроб дестабілізації ситуації в Україні. Будуть використовуватися металошукачі і задіяні оперативні заходи», - заявив Шкіряк.

За його словами, у цей період у Києві можуть перекриватися вулиці, може бути обмежено рух у зв'язку з масовим скупченням людей (15-25 листопада).

Відзначимо, в СБУ заявили про наявність у них документів, що свідчать про план дестабілізації ситуації в Україні в листопаді, яка має назву «Шатун». За даними відомства, цю інформацію підтверджує у тому числі листування, вилучена з поштової скриньки радника президента РФ Владислава Суркова. Операція включає в себе проведення масових акцій протестів по Україні для дискредитації органів державної влади і організації дострокових парламентських виборів. Такі вибори потрібні РФ для збільшення проросійських сил в парламенті для зриву процесу євроінтеграції України. Крім того, в СБУ заявили про підготовлюваний загостренні на фронті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: