Через обстріл Новолуганського, російська сторона СЦКК не змогла виїхати

Через обстріл Новолуганського, російська сторона СЦКК не змогла виїхати
Обстріл бойовиками Новолуганського

Військовослужбовці російської сторони СЦКК знаходилися неподалік району обстрілу

Обстріл бойовиками Новолуганського завадив представниками російської сторони СЦКК перетнути КПВВ «Майорськ».

Про це повідомляє Українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО.

Згідно із повідомленням, обстріл Новолуганського бойовиками розпочався близько 17:00, саме на цей час планувався перехід військовослужбовців російської сторони СЦКК через КПВВ «Майорськ», який знаходиться неподалік району обстрілу.

«Військові злочинці ОРДЛО своїм зухвалим обстрілом поставили під загрозу життя не тільки мирних мешканців, але й своїх кремлівських прибічників», – йдеться у повідомленні.

Зважаючи на загрозливу ситуацію, яка склалася вздовж лінії розмежування, а також дотримуючись зобов’язань щодо забезпечення безпеки військовослужбовців ЗС РФ зі складу СЦКК, українська сторона СЦКК була вимушена припинити перехід через КПВВ та перенести його на наступний день. 

Станом на 19:55 18 грудня стало відомо про пошкодження 22 будинки, 5 з них — горіли, 2 ще тушать, поранено 6 осіб (одна жінка перебуває у важкому стані — дістала поранення в око). 

Раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілів постраждали четверо людей.

Як відомо, раніше в штабі АТО повідомили, що бойовики обстріляли Новолуганське з реактивних систем залпового вогню: є жертви серед цивільного населення, проводиться евакуація.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: