ЦВК зареєструвала екс-міністра Зварича нардепом від БПП

ЦВК зареєструвала екс-міністра Зварича нардепом від БПП
Роман Зварич

Роман Зварич отримав мандат після складання повноважень Валерієм Пацканом

Центральна виборча комісія під час чергового засідання у середу, 4 квітня, зареєструвала народним депутатом Романа Зварича від партії Блок Петра Порошенка.

Про йдеться у постанові на сайті ЦВК.

Зазначається, що Верховна Рада України постановою від 15 березня 2018 року достроково припинила повноваження народного депутата Валерія Пацкана у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

«Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Зварича Р.М.», - зазначено у документі ЦВК.

Крім того, зазначається, що Зварич включений до виборчого списку партії Блок Петра Порошенка під № 82. Наразі він безпартійний.

Як відомо, що Валерій Пацкан склав депутатські повноваження після того, як 15 березня 2018 року його було призначено головою Рахункової палати України.

Роман Зварич - народний депутат декількох скликань. Також він був міністром юстиції, обіймав цю посаду за часів прем'єрства Юлії Тимошенко та в уряді Віктора Януковича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: