Депутат Європарламенту Хармс втретє приїде на КиївПрайд

Депутат Європарламенту Хармс втретє приїде на КиївПрайд
Депутат Європарламенту Ребекка Хармс
Фото: Дмитро Шеремета/«Главком»

Політик зустрінеться напередодні параду, який намічений на неділю, з його організаторами і обговорить деталі

Депутат Європарламенту, співголова парламентської асамблеї Euronest Ребекка Хармс у черговий раз вирушить до Києва, щоб підтримати ЛГБТ-співтовариство.

Візит триватиме до 17 червня, повідомила вона «Укрінформу».

«Я вилітаю до Києва, де візьму участь у ряді заходів, у тому числі в Kyiv Pride2», - сказала 14 червня Хармс, уточнивши, що це буде вже третя її участь.

Політик зустрінеться напередодні параду, який намічений на неділю, з його організаторами і обговорить деталі, у тому числі щодо забезпечення порядку.

Питання прав людини, прав меншин, забезпечення рівності і уникнення дискримінації Хармс обговорить також із представниками Національного демократичного інституту і Посольства Канади в Україні.

Напередодні Хармс і ще більше 30 євродепутатів звернулися з відкритим листом до влади України із закликом підтримати прайд і в цілому вжити законодавчі заходи для гарантування прав ЛГБТ-співтовариства.

Як повідомлялося, з 8 червня у Києві проходить прайд-тиждень КиївПрайд2018 - тиждень культурно-просвітницьких заходів, присвячених життю ЛГБТ+ спільноти в Україні. Завершиться прайд-тиждень 17 червня традиційним Маршем Рівності. Він стартуватиме о 9:00 від Національної опери України і пройде центром Києва.

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук виступає категорично проти проведення у столиці щорічного КиївПрайду.

Нагадаємо, 16 травня у Запоріжжі під час акції «Веселковий флешмоб» на підтримку ЛГБТ-спільноти чоловік кинув петарду у натовп, постраждав поліцейський.

Читайте також матеріал «Главкома» Організатор КиївПрайду Зорян Кісь: Гомофобія - це хвороба, яку без провокацій не вилікувати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: