У Ляшка виступили проти КиївПрайду, назвавши його маршем сексуальних збочень

У Ляшка виступили проти КиївПрайду, назвавши його маршем сексуальних збочень
КиївПрайд-2016
Фото: Главком

Нардеп зазначив, що він не хоче, щоб «це неподобство» бачили його діти

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук виступає категорично проти проведення у столиці щорічного КиївПрайду, який має відбутися в місті 17 червня. Про це він висловився на своїй сторінці «Фейсбук».

«І знову на п’ятому році війни провокатори готуються провести в столиці воюючої країни гей-парад, в ході якого пропагуватимуть свої сексуальні збочення. Мені абсолютно байдуже до того, хто з них з ким і як спить. Це їхня особиста і психіатра справа. Але я категорично проти цих бісівських маршів, під час яких відбувається пропаганда сексуальних збочень», - написав він.

Нардеп зазначив, що він не хоче, щоб «це неподобство» бачили його діти. Також він назвав прибічників маршу ЛГБТ-спільноти «ліберастами», які «руйнують традиційні сімейні і християнські цінності в нашій країні».

«Я не хочу протистоянь в столиці. Я не хочу, не хочу, не хочу... А найголовніше, що таких як я мільйони українців! І це ми всі не хочемо!», - емоційно зазначив депутат.

«Кажуть, що цього року на гей-парад прийдуть і представники влади. Можливо їм там саме місце! Бо тільки душевні п...си можуть довести свій народ до жебрацтва і виштовхати з країни мільйони співвітчизників!», - додав Мосійчук.

На його думку «немає жодної різниці між безсмертними полками і гей-парадами». І тих і інших радикал назвав «некрофілами», яким в Україні не місце.

Як повідомлялося, з 8 червня у Києві проходитиме прайд-тиждень КиївПрайд2018 - тиждень культурно-просвітницьких заходів, присвячених життю ЛГБТ+ спільноти в Україні. Завершиться прайд-тиждень 17 червня традиційним Маршем Рівності. Він стартуватиме о 9:00 від Національної опери України і пройде центром Києва.

Нагадаємо, 16 травня у Запоріжжі під час акції «Веселковий флешмоб» на підтримку ЛГБТ-спільноти чоловік кинув петарду у натовп, постраждав поліцейський.

Читайте також матеріал «Главкома» Організатор КиївПрайду Зорян Кісь: Гомофобія - це хвороба, яку без провокацій не вилікувати

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: